Deel deze pagina

Uitgeserveerde dinners

 

U kiest drie gerechten per gang waaruit uw gasten kunnen kiezen. De keuze van uw gasten geeft u vooraf aan ons door.

 

Voor en/of tussengerechten

 

Tomaten, champignon, groenten of kippensoep.

€ 4,50

 

Cocktail van kip, ananas en kerriesaus.

€ 6,50

 

Cocktail van verse gepocheerde zalm met een cocktailsaus en verfrissende citroen.

€ 7,50

 

Salade met fetakaas, croutons, olijven en tomaat.

€ 9,50

 

Salade van Ardennerham met meloen en sherry-tomaatjes.

€ 9,50

 

Gerookte zalm met een tuinkruiden-dressing, salade en knapperige croutons.

€ 9,50

 

Frisse gemengde salade met gerookte forel, uienringen en remouladesaus.

€ 9,50

 

Carpaccio van runder-tournedos met balsamico, pijnboompitjes en salade.

€ 9,50

 


Hoofdgerechten

 

Krokant gebakken Schnitzel met een Stroganoff-saus.

€ 17,50

 

Gebakken varkenshaas-medaillons met een champignon-roomsaus.

€ 21,00

 

Gebakken zalmfilet met een romige dille-saus.

€ 21,00

 

Gebakken tongfilets met een witte wijn saus.

€ 22,50

 

Gebraden kalfsmedaillons met een rode port saus.

€ 21,00

 

Biefstuk van de haas met een romige pepersaus.

€ 22,50

 

Surf en turf; tournedos met scampi's gebakken in knoflookolie.

€ 24,00

 

Alle gerechten worden geserveerd met frietjes, aardappeltjes, warme groenten en salades.

 


Nagerechten

 

Coupe Vanille; vanille-ijs met slagroom en nootjes.

€ 4,50

 

Coupe Karamel; vanilleijs met karamelsaus, nootjes en slagroom.

€ 6,50

 

Coupe Dame Blanche; vanille-ijs met chocolade saus en slagroom.

€ 6,50

 

Coupe Cerise; vanille-ijs met warme kersen en slagroom.

€ 6,50

 

Coupe vers fruit; vanille-ijs met fruit, rode vruchtensaus en slagroom.

€ 7,50

 

Coupe Negresco; chocolade-ijs met advocaat, nootjes en slagroom.

€ 6,50

 

Coupe Hoeve de Aar; vanille en chocolade-ijs met Baileys en slagroom.

€ 7,50