Deel deze pagina
Uitgeserveerde dinners
U kiest drie gerechten per gang waaruit uw gasten kunnen kiezen. De keuze van uw gasten geeft u vooraf aan ons door.
Voor en/of tussengerechten
Tomaten, champignon, groenten of kippensoep.
€ 4,50
Cocktail van kip, ananas en kerriesaus.
€ 6,50
Cocktail van verse gepocheerde zalm met een cocktailsaus en verfrissende citroen.
€ 7,50
Salade met fetakaas, croutons, olijven en tomaat.
€ 9,50
Salade van Ardennerham met meloen en sherry-tomaatjes.
€ 9,50
Gerookte zalm met een tuinkruiden-dressing, salade en knapperige croutons.
€ 9,50
Frisse gemengde salade met gerookte forel, uienringen en remouladesaus.
€ 9,50
Carpaccio van runder-tournedos met balsamico, pijnboompitjes en salade.
€ 9,50
Hoofdgerechten
Krokant gebakken Schnitzel met een Stroganoff-saus.
€ 17,50
Gebakken varkenshaas-medaillons met een champignon-roomsaus.
€ 21,00
Gebakken zalmfilet met een romige dille-saus.
€ 21,00
Gebakken tongfilets met een witte wijn saus.
€ 22,50
Gebraden kalfsmedaillons met een rode port saus.
€ 21,00
Biefstuk van de haas met een romige pepersaus.
€ 22,50
Surf en turf; tournedos met scampi's gebakken in knoflookolie.
€ 24,00
Alle gerechten worden geserveerd met frietjes, aardappeltjes, warme groenten en salades.
Nagerechten
Coupe Vanille; vanille-ijs met slagroom en nootjes.
€ 4,50
Coupe Karamel; vanilleijs met karamelsaus, nootjes en slagroom.
€ 6,50
Coupe Dame Blanche; vanille-ijs met chocolade saus en slagroom.
€ 6,50
Coupe Cerise; vanille-ijs met warme kersen en slagroom.
€ 6,50
Coupe vers fruit; vanille-ijs met fruit, rode vruchtensaus en slagroom.
€ 7,50
Coupe Negresco; chocolade-ijs met advocaat, nootjes en slagroom.
€ 6,50
Coupe Hoeve de Aar; vanille en chocolade-ijs met Baileys en slagroom.
€ 7,50