Bowling & Partyhoeve De Aar

Welterlaan 45

6419 CN Heerlen

 

Info & Reserveringen

Dagelijks vanaf 10:30 uur

045 571 44 32

info@hoevedeaar.nl

 

Openingstijden 

Vanaf 16 juli tot 31 augustus genieten we van een welverdiende vakantie en hebben gewijzigde openingstijden.

Maandag: Gesloten

Dinsdag: Gesloten

Woensdag – zondag: 

Terras vanaf 11:00 uur geopend.

Lunch tussen 12:00 en 16:00 uur

Woensdag – zondag: 

Bowling geopend vanaf 13:00 uur

Deel deze pagina

Maya Tempel zaal

 

We zijn trots zijn op onze prachtige Maya Tempel zaal - de perfecte locatie voor uw volgende evenement. Met een mystieke sfeer en een capaciteit van maximaal 150 personen is deze zaal geschikt voor diverse gelegenheden, waaronder bruiloften, communies, jubilea, bedrijfsfeesten en meer.

 

Stap binnen in de Maya Tempel en laat u betoveren door de authentieke Maya-decoraties en de prachtige ambiance. De zaal is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder atmosferische verlichting en geluidssysteem. Onze professionele medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij de planning en uitvoering van uw evenement en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het onvergetelijk wordt.

Of u nu een intiem dinner organiseert of een grootschalig feest, de Maya Tempel biedt tal van mogelijkheden om uw evenement aan te passen aan uw wensen. Maak gebruik van onze catering, die bestaat uit heerlijke gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld door onze ervaren chefs. We bieden verschillende menu-opties die kunnen worden aangepast aan uw smaak en voorkeur. Van een uitgebreid buffet tot een sit-down dinner, we hebben alles wat u nodig heeft om uw gasten tevreden te stellen.

 

Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, van de tafelschikking tot de decoratie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de details en kunt zich volledig richten op het genieten van uw evenement. Bovendien bieden we verschillende arrangementen aan die kunnen worden aangepast aan uw budget en voorkeuren.

 

Of u nu op zoek bent naar een feestelijke locatie voor een jubileum of een sfeervolle omgeving voor uw bedrijfsvergadering, de Maya Tempel is de perfecte keuze. We bieden verschillende vergaderarrangementen aan die aangepast kunnen worden aan uw wensen.

 

Dus waar wacht u nog op? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek zelf wat de Maya Tempel te bieden heeft. Bij Hoeve de Aar staan we klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.